Söndag - The day before December
Kategori: Allmänt
Till middag åt jag min näst bästa måltid sen jag kom till USA.
Vi åt "ribs", revbenspjäll så att säga. Min värdpappa Tim hade gjort hemmagjorda, så han rökte dom i 6 h utanför huset.
Det var det godaste och möraste köttet jag någonsin ätit. HUR gott som helst. Dom sa att dom ska bjuda det på er familjen när ni kommer och hälsar på!



Lärde mig hur man gjorde dom
1. Gnugga in örter i köttet och sedan in i rök-grillen, just under 100 grader
2. Efter 5 h, blandar man bbq sås med hälften vinäger, 50 % av vardera.
3. Ytterligare 1 h rökning
4. Klart!

Till köttet år vi potatis, lila potatis (det är en svart potatis som är lila i innuti, jätte kul), varmt bröd och sötpotatis!

Till köttet år vi potatis, lila potatis (det är en svart potatis som är lila i innuti, jätte kul), varmt bröd och sötpotatis!
MUMS!
Mamma säger:
Gud så gott det ser ut! Det äter vi gärna när vi kommer, hälsa Tim det!
Ser varmt ut, han står i kortärmat och grillar. Riktig viking!
Kram gumman